Наставникът на ЦСКА Саша Илич говори пред колегите от Спортал след

...
Наставникът на ЦСКА Саша Илич говори пред колегите от Спортал след
Коментари Харесай

Саша Илич засипа с похвали Жабов и Антонов, обясни и защо разчита толкова на Хайнц

Наставникът на ЦСКА Саша Илич приказва пред колегите от " Спортал " след края на днешната контрола против Санфрече (Хирошима). " Червените " изгубиха с 0:1 първата си инспекция в Турция след много несъответстващо държание на съдиите, които объркаха куп засади и анулираха няколко гола.

Въпреки това Илич видя позитивни неща след инспекцията и съобщи, че новото попълнение Тобиас Хайнц е в тима, тъй като играе с разум, положителен е и е работохолик. Също по този начин треньорът разгласи Жабов и Антонов за " бъдещето на ЦСКА " и добави, че ще ги пусне и в идната контрола.

" Днес не ми хареса съдията, някои от решенията му, изключително през второто полувреме. Това е първият ни мач след подготовката, която организирахме на Панчарево, и мога да бъда удовлетворен от доста неща. Трябва да оправим някои неща.

Но мисля, че в случай че съдията не бе повлиял толкоз на играта, щеше да наподобява доста по-добре. Не знам за какво се получи по този начин. Но като цяло е добре, че играчите извършиха това, което планирахме - да ги натоварим по 45 минути ", отговори Илич на въпрос какво му хареса и какво не му хареса в днешната контрола.

" Тобиас Хайнц? Умът е значим за мен. Улавя съответните ни хрумвания, положителен е, работохолик. Мисля, че ще получим доста от него ", обясни сръбският експерт за какво толкоз доста държи на Хайнц, след което похвали 18-годишния Павел Жабов и 17-годишния Илиан Антонов за днешното им включване през втората част.

" Това са децата, те са бъдещето на ЦСКА. Влизането им в игра значи доста за тях като самочувствие. Със сигурност в идващия мач отново ще получат минути. Най-важното за тях е да са тук. Доволен съм ", обясни Илич.
 ЦСКА - Санфрече Хирошима 0:1 в контролна среща
Пародиен арбитър унищожи контрола на ЦСКА, " армейците " с минимална загуба от японци

Три погрешно анулирани гола белязаха първата инспекция на столичния гранд за 2023 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР